Mobiele airco met opvangbak

Altijd comfort met een mobiele airco

De zomer zit er weer aan te komen. Wanneer we weer op een hittegolf worden getrakteerd is een mobiele airco met opvangbak een uitkomst wanneer je op locaties werkt waar geen airco aanwezig is. Ook op gewone warme dagen biedt het een uitkomst.

Voordelen van een mobiele airco

Wanneer je toch al druk bent met je werk en je zweet je ook nog eens een ongeluk is een mobiele airco met opvangbak een uitkomst. Je kunt je beter concentreren op je werk en het leefklimaat wordt er veel aangenamer door.

Wanneer je met meerdere mensen op locaties werkt zonder airco zullen ook zij je dankbaar zijn.

Mobiele airco met opvangbakHoe werkt het?

Een mobiele airco met opvangbak kun je overal waar een stroomtoevoer is aansluiten. Je hoeft je geen zorgen te maken over het water dat vrijkomt bij het koelen van de ruimte, vanwege de opvangbak die erbij hoort.

Deze hoef je slechts af en toe te legen zodat het apparaat optimaal blijft werken.

Een mobiele airco met opvangbak is daarom absoluut een verbetering van het leefklimaat bij warme zomerdagen. Je wordt er productiever door en dat compenseert natuurlijk voor de kosten van de mobiele airco met opvangbak.

Waarom zou je dus in de hitte blijven zitten? Kies voor comfort met de mobiele airco met opvangbak.

Combineren met een leuk geurtje?

Ik koop geen sprays met chemicaliƫn ofzo om in de filter te spuiten: dit kan een impact hebben op de kwaliteit van de filter. Ik kies eerder voor een simpel wierookstokje met lavendel ofzo. Dat zorgt voor een aangename geur die door de mobiele airco ook nog eens niet te hard blijft hangen. Topcombo!